Ouppss

Okej, det var nog dags att skriva här lite. Som ni vet så har jag varit i Paris och har inte orkat blogga medan jag var där och nu när jag kom hem har vår dator krånglat jätte mycket så har inte kunnat göra ett Paris inlägg. Men lovar att det kommer en dag för har massor av bilder att visa er. 

I måndags hade vi det jätte kul i skolan. Vi gick igenom EKG och gjorde ultraljud på hjärtat och jag fick styra maskinen man använder. Det va fett roligt! Vet ni hur viktig jag känner mig just nu haha. Skolan just nu är kul men vääääldigt mycket! 


Super mega taggad

Vi åker imorgon och jag bara vrider och vänder mig i sängen. Är helt nervös haha. Det kommer bli så bra! Kommer behöva stressa sönder efter skolan för slutar senare än vanligt of course, så kommer ha en timme innan vi åker typ. Men det löser sig. Är typ färdig packad så den delen är avklarad! 


Resa bokad

GISSA VART JAG SKA?!
Jag och Luis har bokat en sista minuten resa till Paris. Åh, så glad jag är. Har verklingen längtat till att åka bort från Sverige. Det kommer att bli en grym, romantisk weekend resa. Det bästa är att vi åker om 3 dagar. Asså fatta! Eiffeltornet, Disneyland, Pon des arts (om den fortfarande finns kvar), Louvren, Triumfbågen och massa annat. Hoppas ni blir galet avundsjuka nu haha.