sjuk

Hellu !
Det blev tyvärr ingen träning på hela dagen igår och tror inte det blir någonting idag heller.. Är hemma och mår inte så bra. Det enda jag kan göra är att sova. Trött hela tiden nu, sjuk-t hahahah, okej man får ha dålig humor när man är sjuk!
Ifall jag känner mig bättre imorgon så går jag till skolan -.- duh ! haha ne men tänkte berätta att jag också ska på hockey match. Ni som känner mig vet att jag inte alls är intresserad av hockey och det är inte jag som frivilligt har slösat pengar på en hockey match jag inte ens bryr mig om. Men det är så att jag var med hockey DM i skolan och vi vann och det är därifrån jag fått biljetten.
Frölunda-Modo
Nu ska jag antagligen gå och sova igen.
Puss♥

still alive

God Morgon !
Ligger fortfarande i sängen, kan verkligen inte gå upp. Sjuk ? japp.
Skulle tränat imorse men kunde verkligen inte ta mig en meter från sängen typ, får se om det blir träning ikväll istället. Har inget kul att skriva så jag slutar nu.
Puss♥

24 februari 2011

Shusan i trosan, how u doin'?
Jag mår underbart, just nu iaf. Hade utvecklingssamtal idag och det gick suveränt!! haha herregud, har aldrig använt ordet innan. Det gick bra ! så, mkt bättre.
Annars inget speciellt, va en stund hos A och myste lite (säger man myste?)...
Imorgon är det nationella i svenska igen, haha skulle precis skriva vilken del det var men fick en black out, kommer inte ihåg vad den heter men man lyssnar på en text, diskuterar med en kompis och sedan läser upp högt till klassen. Inte så svårt egentligen.
Jag ska även klara av att göra en wall backflip eller vad det heter imorgon på gympan.
Puss♥