Match

Är i Mölndal och kollar på Andrews match. Det är halvlek och de leder!

Igår var jag i stan och skulle kolla om det fanns en mindre storlek på primebootsen. Fick reda på att 38:orna tog slut på en halvtimma efter att de hade fått in dem. Så sån tur hade jag inte.
Men jag testade ett par andra i den storleken och dom var precis så min fot fick plats. Så jag köpte en sula istället och nu sitter de bra!

Nu börjar det igen. Tror de tar detta!

Min ängel

Det händer så mycket just nu.
Biljetter till Rom och Chris Brown är köpta.
På tisdag ska jag göra en sak, som ni får reda på då!

Jag fick äntligen tag på ett par primeboots. I affären satt dom bra, men så dum som jag är gick jag inte en sväng med dom eller satte på båda så det visade sig att dom var för stora när jag provade dom hemma igen. Blev helt ledsen, har letat jätte länge och överallt men dom har inte funnits någonstans. När dom väl fick in dom så köpte jag fel storlek! Typiskt.

Igår var det underbara fredag, efter skolan var det arrangerat att man kunde gå och spela beach volleyboll så jag åkte dit med ett gäng och spelade.
Senare på kvällen kom älsklingen hit och överraskade mig med en ros. Så himla söt!

Kände att inlägget blev helt rörigt men det får ni leva med. Ha de bra!

PLUGG

Nu har jag suttit sen jag kom hem och pluggat. Grejen är att jag tror inte ens någonting har fastnat i huvudet och vi har kemi prov imon. Men ska jag vara ärlig så känns det så varenda gång inför ett kemiprov. Hoppas jag klarar det i alla fall!
Orkade men några seriösa bilder..