Massa mat!

Åt frukost med min kines imorse. Väldigt mysigt. Gick till skolan sen för att skriva klartdet sista inför talet imorgon. Efter det gick vi och bokade biljetter till Rhodos för vår studentresa, woooop!
Åt på sun wall sen med Cihan, Yonathan och Eglis. Stack hem och chillade i solen, tror jag råkade somna en stund. På kvällen hade jag lagmöte hos en i laget där vi alla hade med oss lite saker att äta. 
Sitter nu och skriver ner talet för hand. Har inte skrivare och såg att det inte fanns någon färg i skolans..


Helgen

Hade ingenting stort planerat till helgen men det blev en bra helg ändå. 
I fredags var jag med Luis. Träffades i stan först och shoppade (han shoppade inte jag haha). Sedan åkte vi hem till honom. 
I lördags åkte jag in till stan med mamma så att hon skulle shoppa denna gången. Hittade ingenting, blev helt ledsen. På kvällen var vi på släktkalas hos min kusin som fyllde 18. 
I söndags hade vi vänner till familjen hos oss. Riktigt sköna människor. Spelade lite volleyboll, lekte med barnen osv. Sophia kom över en stund och sen åkte vi tillsammans till Carro för lite grill mys. 
Mums

Mamma skulle komma hem sent idag och jag var mega sugen på wok med kyckling och nudlar så jag åkte till maxi och köpte mig allt jag behövde. Tror det är Kungälvdag idag eller nåt för det var fullt med folk där. Marknader på gatorna och i maxi hade dom sånna smakprovs stånd, och självklart var jag tvungen att smaka på allt. Blev typ mätt när jag gick ut därifrån sen haha. Nu är jag på väg till stan och ska träffa Luis.