i'm not saying it was aliens but it was aliens

Ännu en helg som bara flög förbi.
I fredags var det super kul. Kom hem sent till Carro och var sten trött. Men så fick jag gå upp 08.00, för en viss person behövde jobba..! Men jag överlevde, hehe.
Igår gick dagen förbi, va med min sötis hela dan igår. Och idag var jag hos farmor i sjukhuset imorse och sen skulle vi handla. När vi kom till kassa, då upptäcker han att han glömt sitt kort hemma, smart där! Som tur va så var min farfar i bilen och väntade och hade pengar..Pjuh!
Imorgon börjar höstlovet och jag ska till Ljungskile och träffa snyggingen Amanda. Va sjukt länge sen vi träffades. Kommer att bli kul. Nu ska jag sova, godnatt!
hon har även världens sötaste & mysigaste hund

Helt vanlig fredag..

..okej dör ljög jag för denna fredagen var långt ifrn vanlig. Alla i skolan var utklädda och det var verkligen jätte kul. Jag kunde inte koncenrera mig på någon lektion vi hade. Vår fysik lärare var Frankenstein, matte läraren var pirat, biologi läraren var herkules.... Själv så va jag Pocahontas!! I slutet så kunde man vinna priser för olika kategorier. De som van vr utklädda som Avatar (målade sig blå), disco killar som gick runt och lyssnade på discomusik och en tupp. Kommer inte ihåg de andra som vann. Men det var ifall kul.
Snart ska jag iväg på fest hos en tjej från skolan och sen ska jag sova över hos Carro som också ska dit.
Nu är jag jätte hungrig så jag ska iväg och äta!
här är vi några stycken från klassen

allt man förlorar vinner en annan

Hade beeptest och styrka igår på gympan. Det var skit jobbigt med tankte på att jag inte hade tränat på en månad så tyckte jag att jag var duktig. Fick även tillbaka ett prov och resultatet på första delen var jätte bra, andra delen får vi reda på på torsdag. Matte prov hade jag också och det gick också bra. Asså jag längtar såååå jävla mycket på höstlovet nu!!! Orkar inte mer skola..
På fredag är det Halloween på skolan så alla ska klä ut sig. Dom kommer att dela ut priser på olika kategorier. Ska bli kul!