Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can’t change.

Nu är jag tillbaka i BL i Bosnien. (Vi åkte aldrig till Zagreb).
Dessa tio dagarna jag var i Brač har varit underbara, förutom att det regnade och vi hade bara 4 av 10 bra dagar. Det som gjorde det hela bra att vi hade massa roligt folk. Våra grannar från Sverige var med, ett par vänner från australien & alla var tjejer. Det var skit kul. På kvällarna träffade vi några från Irland, Italien & Schweiz så vi var ett gäng som hängde. Jätte kul, verkligen.
Både min pappa & min syster fyllde år medan vi var där så vi hade en ''lunch'' idag på en restaurang.
På torsdag åker jag tillbaks till Sverige. Bilder från semestern får ni se när jag kommer hem. Och jag lovar att vara bättre på att uppdatera också.
Puss ♥

On my way to Brač

(tidsinställt inlägg)
Nu sitter jag säkert i bilen på väg till Brač, en ö i Kroatien. Där kommer jag att vara i tio dagar och sen en dag i Zagreb & sen tillbaks till Banja Luka.
När jag kommer hem igen så kommer säkert några fina bilder.
Nu kommer jag inte kunna uppdatera på några dagar så jag hoppas ni klarar er, hehe.
Ha det så bra, puss♥

Brač

(saknar dig)

Jag har haft ett par riktigt härliga dagar här i Bosnien.
I förrigår drog jag med familjen för att bada i Vrbas, en flod i Banja Luka.
När vi kom dit hade vi tydligen kommit till ''Svedsu plazu'' (''den svenska stranden''), den kallas så för det bara är folk från sverige som kommer dit. haha det känndes som att man var på en svensk strand, alla pratade på svenska.
Jag fick även reda på att en kompis hade kommit hem så jag gick dit, vi var på konsert, jag sov över, vi drog till stan på morgnen. haha det roliga var att dom inte hade någonting hemma till frukost så vi drog till en pekara och köpte färsk bröd och pasteta (leverpastej) och gick runt i stan som luffare och doppade brödet i pastetan. haha kul!
Igår var jag i stan heela dagen och köpte allt som behövdes, för imon drar vi iväg till havet.haha deras falska fanta