Tagga studenten

Redan idag fick vi prova storlek osv på våra student mössor. Haha lite för tidigt, men fatta vad taggad man blev inför studenten. Dock känner jag mig inte lika taggad på att sluta skolan. Jag känner mig så trygg där. Speciellt när jag inte ens vet vad jag ska göra efter skolan.
Men får hoppas på att jag vet det om ett år i alla fall. Annars får jag ta ett års paus och tänka igenom.

RUN

Har sprungit hela dagen. Imorse hade jag 1 minut på mig att springa till bussen så då fick det bli att ruscha upp för backen. När jag skulle till körskolan behövde jag skynda till bussen igen, men denna gången var det ner till centrum. Förresten hade jag min första körlektion idag och jag fick en as skön lärare.
I alla fall, när jag var på väg hem får jag ett sms av min tränare att min träning skulle börja om 30 minuter. Ja och ni kan ju gissa vad ja gjorde då...
Det var första träningen med det nya laget och det kändes bra!

Kreta 2013

Bestämde mig för att ha ett inlägg om min Kreta resa och lägga upp en massa bilder. Ni kommer säkert få fler bilder lite senare också.
Jag åkte alltså med 4 andra tjejer. Vi bodde nära ett ställe som hette Star  beach där det  var fest varje dag typ. Inte bara på kvällen utan på dagen hade dom DJ som hade grym musik och de sprutade såpbubblor ur maskiner. Det var hur roligt som helst. Dom hade andra roliga grejer också som att åka i sånna ringar ni vet och hoppa bungee jumping. Ringarna åkte vi alla men det var bara Eglis som testade på bungee jumpingen. Fett läskigt! Men vi var inte där varje dag. Vi brukade gå till cenrum nästa varje dag och detta tog oss 40min. Gissa om vi blev trötta på kvällarna när vi gick hem igen? 
I alla fall så fanns det en Scandinavisk klubb som hette Havana club som vi brukade vara på. Det var inte så många som dansade där en dag så det var bara jag och Eglis på dansgolvet. När vi blev trötta satte vi oss ute och vilade. De som jobbade där tog då fram en liten scen bara för oss som vi skulle dansa på utanför klubben. Vi kände oss extra speciella då. As roligt!
På dagarna tog vi det för det mesta lugnt vid poolen på hotellet och vi hade all inclusive. 
Vi såg tyvärr inte små mycket av själva staden. Vi ville gå till gamla stan en dag men vi hittade det aldrig och det var för långt att gå så vi banga. Men det var en sjukt rolig resa och det bästa var att vi åkte exakt en vecka innan skolan började. Det var sjukt skönt!