There are no stupid questions, just stupid people.

Idag har jag äntligen fått mitt skåp i skolan. Fast självklart så fick jag ju under skåp, lääängst ner. Menmen, tänkte visa hur dount bun-grejen såg ut när man hade den på huvudet. Hade det idag, bilden blev inte så bra & så är den tagen efter ett MRL pass som jag tyckte var väldigt jobbig idag.
Juste, ni kanske har märkt att jag inte alls visade upp bilder från semestern nu i sommras. Tänkte att jag slänger upp någon efter varje inlägg då & då så blir det roligare.
Väldigt spretigt och ganska dåligt taget kort, men ville bara visa.

The average woman would rather have beauty than brains, because the average man can see better than he can think.

Idag hade vi vår första gympa lektion, den hade vi ute. När vi skulle gå till stället där vi hade gympa började det spöregna så allt blev blött. Senare när vi skulle börja ha gympan så var det jätte fint väder, solen sken, helt underbart, tills det började spöregna igen. Så alla mina kläder jag hade var super blöta. Men lektionen var rolig, vi började med att värma upp, senare körde vi stafett, dragkamp & till sist fotboll.
Måste bara säga att det laget jag var med i varje grej vi gjorde vann!
I alla fall, jag träffade min favorit kille efter skolan & var med honom en stund i stan.

livrädd för att leva, dödsrädd för att dö

Jag är helt trött. Träningen var inte ens hård idag.. Kan beropå att jag vaknar tidigare än vad jag brukade göra under sommaren.
Skolan bestod av språk lektioner och matte lektion idag, gick direkt till glitter efter skolan och köpte mig en dounut bun (en grej man sätter i håret ) & åt på subway. Tog första bussen till kungälv för att träna. Kom dit lite tidigare så gick till klubbrummet där det redan satt några som precis hade satt på en skräck film så vi började kolla (vilket jag ångrar för jag hatar skräck filmer) och alla skrämde upp alla.. Vi hann inte riktigt kolla färdigt på filmen för träningen hade börjat.
Nu ska jag bara dricka någonting för jag är väldigt tröstig & sen ska jag gå och lägga mig.
två bilder från idag:
dounut bun