Paris dag 2

Andra dagen var ju Luis dag så vi vaknade sent och ringde till receptionen för att få frukost på sängen. Det var riktigt mysigt. Vi skulle åka till ett ställe där det fanns 8 par Nike Air force i min storlek. Asså hade det varit Sverige hade de sagt " du fick precis det sista paret". Plus att de inte görs längre i de mindre storlekarna för tillfället och sen kommer det vara dyrare. I alla faaaaaall, så insåg vi att denna gatan hade skit många och bra affärer som Bershka, forever 21, sephoria osv så vi råkade vara där hela dagen och gå runt i affärerna. Det var även en "street fotograf" som kom fram till mig och ville ta kort på min outfit. Eller han bad mig vända mig om hela tiden så det kanske bara var rumpan han ville ta kort på. Who knows?
 
Vi åt på ett ställe som jag tycker motsvarar Sveriges Jensens Böffhus för de fanns överallt och hade helt okej priser. När vi hade shoppat klart åkte vi tillbaka till hotellet för att lämna alla påsar och åka vidare till Eiffel tornet. Det var en fantastisk solnedgång den dagen men sorligt nog hann vi inte upp till toppen innan det blev mörkt. Men det var ändå coolt att vara där uppe då för alla seevärdigheterna som man kunde se var belysta så det såg ut som de bara poppade upp extra mycket från jorden. Nästa gång jag åker till Paris ska jag se Eiffel tornet under dagen!
Floating heads
Det var en kinesisk man som tog kort på oss här. Så man måste posea!
Det var typ här han mannen börjde ta kort på mig. Var jätte chockad så kan verkligen föreställa mig hur fult mitt ansikte blev haha
 
Jaaaa, vi hade matchande outfit hela dagen. Till och med svarta converse båda två! 
Köpte crepes utanför Eiffel tornet
 
Kommentera inlägget här: